Vores skole

Idræteleverne på besøg hos FCK School of exellence

Ny kontrakt med Fonden Akademiet Fodbold Fulton!

Camilla Hinz den 26-05-2016
    Valg til skolebestyrelsen
    Bakkegårdsskolen skal i år ud i en afstemning i forbindelse med det forskudte valg til skolebestyrelsen.
    Der skal vælges 2 ud af de 3 opstillede kandidater.
    Afstemningen foregår elektronisk og afstemningen åbner 26. maj. Sidste frist for at afgive sin stemme er 9. juni kl. 14.
    Valgresultatet offentliggøres d. 10. juni på ForældreIntra og på hjemmesiden.
    Vejledning i elektronisk afstemning
    • Log på Genvej - Gå ind på Gentofte Kommunes hjemmeside og tryk på ikonet ’log på Genvej’ i højre hjørne.
    • Klik på fanen med jeres eget navn
    • Klik på fanen med skolens navn
    Du vil møde en fane, hvor der står at du er stemmeberettiget og kan afgive din stemme i perioden fra den 26. maj til den 9. juni 2016. Du kan læse kandidaternes præsentation ved at klikke på knappen ’vis præsentation’ under hver kandidat. Du skal stemme på 2 kandidater.
    Vejledning i brevafstemning
    Har man ikke mulighed for at afgive sin stemme elektronisk, er der mulighed for at brevstemme. Brevstemmer skal være afgivet senest 8. juni kl. 14.
    Stemmeseddel til brevafstemning udleveres på skolens kontor sammen med en vejledning og tilhørende konvolut. Den udfyldte stemmeseddel sendes eller afleveres på skolens kontor.
    Information om brevafstemning sendes med ”taskepost” til de forældre, der på intra har tilkendegivet, de ønsker papirpost.

Vi ønsker alle et godt valg

Skolebestyrelsen og Skoleledelsen