Gentofte Kommune

• Bakkegårdsskolen
    Camilla Hinz den 21-11-2017
    5. årgang vinder 2 x GULD!
    Børn fra 5. årgang deltog mandag den 20. november 2017 i et lokalt basketballstævne i Gentofte Sportspark. Årgangen stillede med tre drengehold og to pigehold. Alle fem hold kæmpede super flot, og det endte med at begge pigehold og et drengehold kom i semifinalen. Videre til finalen gik både et drenge- og pigehold, hvor begge hold også træk sejren i land. 5. årgang kan derfor kalde sig dobbelt guldvindere af dette års basketballlokalopgør i Gentofte Kommune. STORT TILLYKKE!
    Camilla Hinz den 14-11-2017
    Skolestart 0. klasse august 2018
    Kære Forældre
    Skolerne i Gentofte Kommune holder informationsmøder her i november og december.
    Bakkegårdsskolen har vi informationsmøde torsdag den 30. november kl. 17.00-ca.18.30
    VIGTIGE DATOER
    27. november 2017 indskrivningen åbner
    8. januar 2018 sidste frist for anmodning om udsat skolestart
    8. januar 2018 indskrivningen lukkes
    16. marts 2018 alle forældre har modtaget brev om, hvor deres barn er optaget
    Camilla Hinz den 08-11-2017
    Akademiet Fodbold Fulton, der kombinerer skolegang og fodbold, er glad modtager af en del af overskuddet fra bogserien "Læs med landsholdet", som DBU og Forlaget Carlsen står bag.